Qui sóc?

Vaig nèixer al Vendrell l’any 1987. Sóc dels que anomenen de la Generació Y. Un millennial, vaja.

Tot i que diuen que els de la nostra generació hem topat amb una paret, que hem pagat els errors de generacions passades, que som mandrosos perquè ho hem tingut tot a l’abast, que estem instal·lats en el conformisme… sempre he intentat trencar aquests estereotips.

Vaig estudiar arquitectura en una escola, l’ETSA de la URV, que es formava a mesura que els primers anàvem avançant. Ser de la primera promoció d’una cosa nova fa que tot tingui un component d’incertesa i d’emoció per construir-ho tu mateix, com així va ser. Una experiència de vida fantàstica.

Just acabar, vaig cursar el Postgrau en Sostenibilitat i Arquitectura per l’Escola Sert i el Màster en Teoria i Pràctica del Projecte d’Arquitectura a l’UPC amb una tesina de dos arquitectes llunyans però amb moltes relacions amb el seu territori: Josep Maria Sostres i Arne Jacobsen. Aquest estudi de la territorialitat, i especialment pel Penedès, ha estat motiu d’estudi doctoral des de llavors.

L’afició per escriure articles i plasmar opinions va començar al Diari del Baix Penedès, al Penedès21.cat, al Tots d’Osona i a Racó Català. Les4Fonts va ser la primera experiència amb els blocs d’opinió, de la mà de tres vendrellenques més: Ariadna Caballero, Liliana V. Calmet i M. Carme Juncosa.

En el terreny associatiu he fet falles amb la Comissió del Barri de França, he fet castells i he estat de la junta administrativa dels Nens del Vendrell, he tirat carretilles amb el Tallot de Foc, format tropa amb els Armats del Vendrell… També hem defensat el patrimoni local amb la secció de patrimoni de l’IEP, vaig participar al Grup de Joves Santa Anna, a la Comissió de Reis, la Comissió de Festes, la Comissió de Cercavila… i segur que queden moltes altres experiències per venir!

I també, per què no, escriure de viatjar, la gastronomia, el cinema i les sèries, la muntanya… hi ha molt de món per poder parlar de tot!

Ens llegim?